Nacht van de Nacht 2008

Bijna nergens is het ’s nachts nog echt pikdonker. Toch proberen we u het echte donker van de nacht te laten ervaren. Genieten van het donker, de stilte. Speuren naar uilen en staren naar sterren. Dat kan tijdens de vierde Nacht van de Nacht op zaterdag 25 oktober 2008!

Vereniging Bos en Kuil zal dit jaar in samenwerking met milieugroep Animo uit Mook een nachtwandeling organiseren die door het tussengebied en over de Mulderskop gaat. Dit evenement geeft aandacht voor de schoonheid en het nut van de nacht. Het doven of dimmen van lampen levert niet alleen een flinke energiebesparing op; het is ook beter voor dier en mens. Elk jaar wordt het lichter en lichter, terwijl veel mensen juist willen genieten van de donkerte, leegheid en weidsheid van de nacht en het heelal. Want wat is er mooier dan een hemel vol duizenden schitterende sterren? Klik hier voor meer informatie over de Nacht.

De wandeling start op 25 oktober om 20:00 uur op het parkeer-terrein net achter spoorbruggetje Molenhoek richting Jachtslot, en zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Datum: Zaterdag 25 oktober 2008
Aanvang: 20.00 uur
Startpunt: op het parkeer-terrein net achter spoorbruggetje Molenhoek richting Jachtslot
Duur van de tocht: +/- 2 uur.

Aanmelden is vereist

  • per e-mail: bertentiny@hetnet.nl
  • per telefoon: 024-3584531

Gerelateerde berichten: